کنسانتره جوجه گوشتی
پرورش جوجه گوشتی هم به لحاظ تامین پروتئین و سلامت جامعه و هم به لحاظ اقتصادی یک ضرورت اجتناب پذیراست. یکی از این ابزارهای مدیریتی برای افزایش سودهی در واحد سطح بخش تغذیه و انتخاب فرمولاسیون، کنسانتره ای می باشد که متفاوت ترین باشد.
کنسانتره جوجه گوشتی به دانه 2.5 و 5 درصد :
1- دارای بالاترین و استاندارد ترین سطح مواد مغذی
مهم ترین اسید آمینه وگران قیمت ترین اسید امینه در بخش پروتئینی کنسانتره، اسید آمینه متیونین می باشد که در کنسانتره به دانه در بالاترین و استاندارد ترین مقدار ممکن وجود دارد .
2- استفاده از معتبرترین و با کیفیت ترین مواد اولیه به خصوص اسید امینه ها و ویتامین ها
3- استفاده از آنزیم های چند گانه ( بجای تک آنزیم) به جهت بالاترین ضرایب هضم و جذب و در نهایت ضریب تبدیل استاندارد
4- استفاده از افزودنی های مطلوب جهت بالاترین بهره بروی تایید شده توسط تیم فنی شرکت به دانه